I Fellows spelar följande medlemmar:

  • Kjell Behm, sång, gitarr
  • Kjell Adolfsson, synt, gitarr, sång
  • Jan Holm, gitarr, sång
  • Roger Ekholm, trummor
  • Magnus Johansson, bas, sång

Teknik:

  • Tom Behm,  ljus, rök och blixtar
  • Sam Behm / Fanny Johansson, ljud, mixning och DJ

Fellows grundades redan år 1974 (eller var det 1973 ?) av ett gäng kompisar (därav namnet) på Vessö i Borgå landskommun.

Vi spelade i början på fester och danser, främst i Borgåtrakten. Ställen som Sannäs, Magnusborg och Svenskborg blev bekanta. Här till vänster en bild från Borgågården där vi spelade på ett lastbilsflak.

Vi spelade då (liksom fortfarande) rockmusik av t.ex The Rolling Stones, CCR, Eagles, Beatles och inte att glömma Hurriganes.

År 1978 utvidgades reviret till att omfatta hela Finland pga att vi blev "anställda" som uppvärmingsband åt The Ronski Gang på deras Sold Out Tour. Vintern -78 byggde vi om en buss till "keikkabuss" med utrymme längst bak för utrustning och med sovplatser,för alla. Under våren, sommaren och hösten 1978 åkte vi runt hela landet med vår buss, längst norrut så var vi i Rovaniemi.

Hösten -78 råkade vi ut för en trafikolycka, men alla klarade sig med livet i behåll, några brutna ben här och där, och mycket skråmor och blåmärken. Efter det bar det av till militären för några av oss, studier för andra, och Roger flyttade till Åland.

Så fanns vi alla på våra håll ända tills en vacker vårdag 2001 (eller var det 2000?) så ringde Roger och tyckte att vi skulle börja spela igen. Vi satte igång och tränade igen, samma sånger som -78, samma texthäften fanns kvar, och det var lika roligt att spela fortfarande. Nu kom också "Jankke" Holm med, Jankke hade spelat tillsammans med Kjell i några andra band i början på 80-talet.

Visst tog vi också med lite nyare sånger, och snart hade vi ihop tillräckligt material för att fara på vår "första" keikka, på Byggarkryssning med J.L Runeberg där vi turades om med Spelibandet. Vi spelade på akterdäck under ett tält. Den här bilden är från bryggan vid Äggskär.
Sen har det varit spelningar bl.a på fester, bröllop, födelsedagar och Kråkö Popkalas.

FaLang translation system by Faboba